Bilgi bankası

Dalaman Bozburun Ulaşım

Dalaman Bozburun ulaşım talepleriniz için Mercedes Vito ve Sprinter araçlarımız ile yılın her ayı, günün her saati hizmetinizdeyiz. Bozburun, Türkiye’de Muğla ilinin Marmaris ilçesinde bulunan küçük bir kasabadır. Bozburun’a ulaşmanın en iyi yolu, nereden geldiğinize bağlıdır. Türkiye’ye uçuyorsanız, Bozburun’a en yakın havalimanı, yaklaşık iki saatlik sürüş mesafesindeki Dalaman Havalimanı’dır. Havalimanından Bozburun’a araç kiralayabilir veya taksiye binebilirsiniz. Zaten Türkiye’deyseniz, otobüse binebilir veya Bozburun’a gidebilirsiniz. İsterseniz de TDA transfer vip araçları ile lüks bir seyahat yapabilirsiniz.

Türkiye’deki birçok otobüs firması, Bozburun’a en yakın büyük ilçe olan Marmaris’e seferler düzenlemektedir. Marmaris’ten Bozburun’a gitmek için dolmuşa binebilir veya araba kiralayabilirsiniz. Bozburun’a gidiyorsanız, Türkiye’nin güney kıyıları boyunca uzanan D400 karayolunu kullanabilirsiniz. Bozburun, Fethiye’ye 130 km, Bodrum’a 120 km uzaklıktadır. Bozburun’a nasıl gitmeyi seçerseniz seçin, Ege Denizi’nin ve çevredeki tepelerin güzel manzaralarına sahip doğal bir yolculuk sizi bekliyor olacak.

Dalaman Bozburun Ulaşım – Saksılı Koyu

Saksılı Koyu, Türkiye’nin güneybatı kıyısında, Muğla ilinde bulunan küçük ve tenha bir koydur. Engebeli kıyı şeridi, berrak suları ve bozulmamış doğal güzelliği ile tanınan Datça Yarımadası’nda yer almaktadır. Saksılı Koyu’na ulaşmak için Marmaris veya Datça ilçesinden D400 karayolunu kullanabilirsiniz. Koy, Datça ilçesinin yaklaşık 20 km batısında ve Marmaris’in 70 km doğusunda yer almaktadır. Ana yoldan, toprak yola sapmanız ve körfeze ulaşana kadar birkaç kilometre sürmeniz gerekecek.

Saksılı Koyu’na giden yolun yer yer oldukça dik ve engebeli olabileceğini unutmamak önemlidir, bu nedenle mümkünse dört tekerlekten çekişli bir araç bulundurmanız önerilir. Alternatif olarak, arabanızı tepeye park edip koya kadar yürüyerek de gidebilirsiniz, manzaralı ve keyifli bir yürüyüş sizi bekliyor olacak. Saksılı Koyu’na vardığınızda, berrak suları, engebeli kayalıkları, huzurlu ve tenha atmosferi ile büyüleyici bir koyla karşılaşacaksınız. Koyda tesis yok, bu yüzden kendi yemeğinizi, suyunuzu ve ihtiyaç duyabileceğiniz diğer malzemeleri getirdiğinizden emin olun. Dalaman Bozburun ulaşım araçlarımızla Bozburun içinde her konuma ulaşın.

Dalaman Bozburun ulaşım

Bozburun’da Konaklama

Bozburun, doğal güzelliği ve büyüleyici yerel kültürüyle tanınan, Türkiye’nin güneybatı kıyısında küçük bir kasabadır. İşte Bozburun’daki bazı oteller: Liotopi Hotel: Bu butik otel, her biri deniz manzaralı özel balkona sahip altı odadan oluşuyor. Otelde ayrıca geleneksel Türk yemekleri sunan bir restoran bulunmaktadır. Dionysos Lodge: Bu otel, her biri kendi balkon veya terasına sahip 18 odaya sahiptir. Akdeniz ve Türk yemekleri sunan bir restoranın yanı sıra açık havuz ve spa da bulunmaktadır. Martı Hemithea Hotel: Bu lüks otel, her biri deniz manzaralı balkon veya terasa sahip 105 oda ve süite sahiptir. Otelde iki restoran, bir spa, fitness merkezi ve iki açık havuz bulunmaktadır. Dalaman Bozburun transfer araçlarımız ile her otele servis sağlıyoruz.

Hotel Serenity: Bu küçük otel, her biri balkonlu veya teraslı sadece yedi odaya sahiptir. Otelde ayrıca Türk ve dünya mutfaklarından yemekler sunan bir restoran ve özel bir plaj bulunmaktadır. Casa Dell’Arte The Village: Bu otel, her biri sanat eserleri ile benzersiz bir şekilde dekore edilmiş 12 oda ve süite sahiptir. Otelde ayrıca bir spa, fitness merkezi, Akdeniz yemekleri sunan bir restoran ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunlar, Bozburun’da bulunan otellerden sadece birkaçı, ancak tercihlerinize ve bütçenize bağlı olarak seçebileceğiniz çok daha fazlası var. Dalaman Bozburun ulaşım hizmetlerimiz ile Bozburun içinde tüm otellere transfer sağlıyoruz.

dalamantransfer

Recent Posts

Muğla Transfer Şirketleri

Muğla transfer şirketleri

1 yıl ago

Dalaman Kabak Koyu Transfer

Dalaman Kabak koyu transfer

1 yıl ago

Dalaman Vip Transfer

Dalaman vip transfer hizmetlerimiz

1 yıl ago

Dalaman Havalimanı Ölüdeniz Ulaşım

Dalaman Havalimanı Ölüdeniz ulaşım

1 yıl ago

Dalaman Turunç Arası Kaç Km

Dalaman Turunç arası kaç km

1 yıl ago

Dalaman Datça Ulaşım

Dalaman Datça ulaşım

1 yıl ago