Bilgi bankası

Dalaman Selimiye Transfer

Dalaman Selimiye transfer talepleriniz için maksimum 7 ve maksimum 16 kişilik vip Mercedes Vito ve Sprinter araçlarımız ile hizmetinizdeyiz. Dalaman Havalimanı Selimiye arası 155 kilometredir ve yolculuk yaklaşık 2 saat sürmektedir. TDA firması olarak TURSAB A grubu seyahat acentesi belgesiyle resmi olarak transfer hizmeti vermekteyiz. Araçlarımız ise bir transfer firmasında olması gereken D2 taşıma ruhsatı, koltuk ve taşıma sigortalarına sahiptir. Eksiksiz lisans ve yasalara tamamen uygun çalışma vizyonumuzla sizlere güvenli bir transfer hizmeti sunmak için elimizden gelen en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Selimiye transfer talepleriniz için iletişim bilgilerimiz:

Telefon: +90 538 211 45 67

WhatsApp: +90 538 211 45 67

TDA firması turizmde, transferde ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmış modern vizyona sahip genç bir ekip tarafından kurulmuştur. Hızlı servis ve güvenli transfer ilkesini belirlemiş ekibimiz ile sizlere yılın 12 ayı günün her saati vip transfer hizmeti veriyoruz. Araçlarımız modern seyahat ve transfer ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Koltuklar deri kaplıdır. Klima ve internet donanımları bulunmaktadır. Dalaman Selimiye transfer araçlarımız periyodik olarak bakımları takip edilmekte ve yenilenmektedir.

Modern, eğitimli, tecrübeli ve güler yüzlü şoförlerimiz sizlere mutlu ve konforlu bir yolculuk sunacaklardır. Nerede olursanız olun sizleri Dalaman Havalimanı’na tam zamanında güvenli ve trafik kurallarına uygun olarak yetiştireceklerdir. Dalaman Havalimanı’nda karşılamalarda ise sizleri adınızın yazılı olduğu bir isim tabelasıyla bekleyeceklerdir. Uçağınız rötar yaparsa araçlarımız sizleri almadan asla Dalaman Havalimanı’ndan ayrılmayacaklardır. Gecikmeler için sizlerden herhangi bir ücret istenmeyecektir. Yolculuğunuz sırasında araçlarımızda sigara içmek yasaktır. Şoförlerimizden sigara molası isteyebilirsiniz. Alkollü içki tüketmek ise serbesttir. Sizlerden tek ricamız alkol etkisi ile şoförlerimize karşı sizlerin güvenliğini tehlikeye atacak hareketlerde bulunmamanızdır. TDA firması olarak tek amacımız sizlerin transfer süreci boyunca mutlu, huzurlu ve güvende olması.

Dalaman Selimiye Transfer – Fiyat Bilgisi

Fiyatlarımız araç başı fiyatlardır. Tek kişi olsanız bile vip Mercedes Vito araçlarımız emrinizde olacaktır. Fiyatlara tünel ücretleri, otopark ücretleri, yakıt ve kdv gibi tüm ücretler dahildir. Ön ödeme yapmadan rezervasyonunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Yolculuk sonunda şoförlerimiz ödemeyi nakit olarak kabul etmektedirler. Bazı misafirlerimiz alış gününe biraz zaman var ise banka havalesi ile ödemeyi tercih etmektedirler. Sizler de banka havalesi tercih ederseniz, konfirmasyon sırasında size hesap bilgilerini ileteceğiz ve ödeme konfirmesini mail veya Whatsapp ile göndereceğiz. Şoförlerimiz ödemeyi yaptığınıza dair bilgilendirilecektir.

Dalaman Selimiye transfer yolculuğunuzda çocuklarınız da yanınızda olacak ise bizlerden çocuk koltuğu/booster talebinde bulunabilirsiniz. Talebiniz doğrultusunda 1 adet çocuk koltuğu ücretsiz olarak aracınızda bulundurulacaktır. Bu talebinizi rezervasyon sırasında lütfen bildiriniz.

Katlanabilir tekerlekli sandalye veya scooter yanınızda olacak ise rezervasyon sırasında bizlere bildirmenizi rica ederiz. Araçlarımız kişi başı 1 el bagajı ve 1 büyük bagaj taşıma kapasitesine sahiptir. Tekerlekli sandalye veya scooterın taşınması için yolcu sayısını dikkate alarak uygunluğu kontrol edeceğiz ve sizleri bilgilendireceğiz.

Dalaman Selimiye Transfer – Özel Turlar

Selimiye, Muğla il sınırları içinde yer alan her bölge gibi kendine özgü doğal güzellikleri barındıran muhteşem bir tatil yöresidir. Bölge içinde aileniz veya arkadaş gruplarınız ile günübirlik gezi planlarınız varsa hizmet vermekten mutluluk duyarız. En çok kapasiteye sahip Mercedes Sprinter araçlarımız 16 kişiliktir. Eğer daha kalabalık bir ekip iseniz yüksek kapasiteli araçlarımız hizmetinizde olacaktır. Bizlere tur, rota planı ve kişi sayısını bildirmeniz yeterlidir. En iyi fiyat için bir çalışma yapıp en kısa sürede sizleri bilgilendireceğiz. Bozburun da rotanız içinde ise Dalaman Bozburun transfer sayfamızdan Bozburun hakkında bilgi alabilirsiniz.

Dalaman Selimiye transfer talebinden farklı olarak rehberli geziler de isterseniz kokartlı rehberlerimiz sizlere tur boyunca eşlik edeceklerdir. Marmaris ilçesine bağlı Selimiye bahsettiğimiz gibi masmavi denizi ve çam ormanlarıyla kaplı doğası ile yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği bir tatil yöresi. Dilerseniz Selimiye hakkında detaylı bilgi vermeye başlayalım.

Yolculuğunuz sırasında biz ve şoförlerimizden kaynaklı olumsuz olarak gördüklerinizi bizlere mutlaka iletmenizi rica ediyoruz. Firma olarak olumlu veya olumsuz fikirleriniz kendimizi geliştirmek adına bizler için çok önemli.

Dalaman Selimiye Transfer – Selimiye Hakkında

Antalya, Bodrum veya Çeşme gibi kalabalık tatil yöreleri yerine huzurlu ve sakin bir tatil mi planlıyorsunuz. O zaman Selimiye sizleri hiç de mutsuz etmeyecek şekilde bekliyor. Beş yıldızlı büyük oteller ve gürültülü gece kulüpleri yok Selimiye ‘de. Doğa var, masmavi deniz var, badem ağaçları kokularıyla bezenmiş ormanlar var Selimiye ‘de.

Dalaman Selimiye transfer

Marmaris şehir merkezi 40 kilometre uzaklıktaki Selimiye küçük bir balıkçı kasabası görünümünde. Bin kişilik kasabanın nüfusu yüksek yaz sezonunda dört binlere ulaşıyor. Marmaris yarımadasındaki bir çok koyu içinde bulunduruyor Selimiye. Denizler etrafı dağlarla çevrili olduğu için hava şartlarına karşı korunaklı. Hatta o kadar korunaklı ki dağlarında rüzgarları kesmesiyle denizi adeta göl gibi. Marmaris’in her bölgesinde olduğu gibi Selimiye de guletçiliğin merkezlerinden. Birçok günübirlik veya haftalık guletlerin uğrak yeri Selimiye koyları. Selimiye çok küçük bir kasaba olduğu için gezilmesi gereken bir şehir merkezi yok. Küçük hediyelik eşyalar satan dükkanlar mevcut. Kendini doğa ve sessizliğe bırakmak isteyen yerli ve yabancı turistler için Selimiye tam bir biçilmiş kaftan. Dalaman Selimiye transfer hizmetimizle bu güzelliklere sizleri ulaştırıyoruz.

İstanbul ve Ankara gibi şehirlerden gelip buraya yerleşmiş bir çok kişi bulunuyor. Eğitimli ve kültürlü bu kişiler bölgenin saygın kültürünün korunmasına destek oluyor. Her Ege kasabasında olduğu gibi Selimiye halkı da kültürlü, eğitimli ve saygın. Selimiye yolları zamanla yapılan bakımlar ile bir nebze iyileşse de hala buraya ulaşımın kolay olduğunu söylemek zor. 45 km’lik Marmaris yolu 50 dakika sürüyor. Yol boyunca etrafı saran doğal güzellikler bu sürenin hızlı geçmesinde katkıda bulunuyor ve yorgunluğunuzu alıyor.

Selimiye’de Ne Yenir?

Uzun zaman lüks otellerde çalışan Galip ustanın sahibi olduğu Losta Tatlıcısı yöresel tatlılar yapıyor. Bu küçük ve şirin pastane Rodos baklavasında oldukça iddialı ve meşhur. Keçi sütünden yapılan sütlü tatlılar ve gerçek meyve ile yapılan dondurmalar ise Selimiye ‘ye özgü organik tat arayanlar için harika lezzetler.

Ege denizi olur da balık olmaz mı. Selimiye köyünde eşsiz Ege ve Akdeniz mutfağı sunan balık restoranları da mevcut. Özellikle tekne tatili yapan yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri bu balıkçı restoranları. Karadut mevsiminde Dalaman Selimiye transfer servisimiz ile Selimiye ‘ye giderseniz eşsiz karadutları tadabilirsiniz.

dalamantransfer

Recent Posts

Muğla Transfer Şirketleri

Muğla transfer şirketleri

1 yıl ago

Dalaman Kabak Koyu Transfer

Dalaman Kabak koyu transfer

1 yıl ago

Dalaman Vip Transfer

Dalaman vip transfer hizmetlerimiz

1 yıl ago

Dalaman Havalimanı Ölüdeniz Ulaşım

Dalaman Havalimanı Ölüdeniz ulaşım

1 yıl ago

Dalaman Turunç Arası Kaç Km

Dalaman Turunç arası kaç km

1 yıl ago

Dalaman Datça Ulaşım

Dalaman Datça ulaşım

1 yıl ago