7/24 Destek +90 538 211 45 67
dalaman kabak koyu transfer

Dalaman Kabak Koyu Transfer

Dalaman Kabak koyu transfer yolculuklarınız vip araçlarımızla son derece konforlu geçecektir. Kabak Koyu Türkiye’nin güneybatı kıyısında, Fethiye kenti yakınlarında bulunan eşsiz güzelliklere sahip bir koydur. Koya ulaşmanın birçok yolu vardır. Koya ulaşmak için en yakın havalimanı Dalaman Havalimanı’dır. Buradan Kabak’a gitmek için taksiye binebilir, özel transfer talep edebilir veya araba kiralayabilirsiniz. Arabayla yolculuk yaklaşık bir buçuk saat sürüyor. TDA firması olarak sizlere en konforlu özel transfer servislerini sunuyoruz. Fethiye ilçesinden Kabak koyuna ayrıca otobüsle de ulaşabilirsiniz. Fethiye otogarından gün içinde düzenli olarak, çok sık aralıklarla olmasa da otobüsler kalkmaktadır. Otobüs yolculuğu yaklaşık 45 dakika sürmektedir. Araç kiralarsanız Fethiye istikametinde D400 yolu üzerindeki yön tabelalarını takip ederek, Kelebekler Vadisi manzarası eşliğinde Kabak’a ulaşabilirsiniz. Ölüdeniz sahiline geldiğinizde Kabak tabelalarını takip ederek güneye devam etmeniz gerekmektedir. Kabak’a ulaştığınızda tepedeki araç otoparkına aracınızı park edip ardından sahile inebilirsiniz. İnişin biraz dik ve virajlı olabileceğini unutmayın, bu nedenle rahat ayakkabılar giydiğinizden emin olun. Ya da bu virajlı ve dik yolu göze alabilirseniz araçla da koya kadar inebilirsiniz.

Dalaman Kabak Koyu Transfer

Kabak Koyu Fethiye ilçesi yakınında, Uzunyurt bölgesinde bulunan gözlerden uzak, büyüleyici bir plajdır. Engebeli kayalıklar ve gür yeşilliklerle çevrili Kabak Koyu, kalabalıktan kaçmak, gürültüden kaçmak ve Türk sahil şeridinin doğal güzelliğinin tadını çıkarmak isteyen yerli ve yabancı turistler için popüler bir tatil destinasyondur. Plaj, yüzme, dalış ve diğer su aktiviteleri için mükemmel olan kristal berraklığında turkuaz sulara sahip uzun, çakıllı bir kıyı şerididir. Sahil boyunca Kelebekler Vadisini geçince, Uzunyurt içinde  taze deniz ürünleri ve diğer yöresel yemekler sunan birkaç küçük restoran, market ve kafe bulunmaktadır. Plajın güzelliklerine ek olarak, bölgede baştan çıkarıcı manzaralara ve gizli şelalelere açılan birkaç yürüyüş ve trekking parkuru vardır. Popüler bir yürüyüş rotası olan bu yol, sizi yoğun bir ormandan güzel bir şelaleye götüren Kabak Vadisi patikasıdır. Kısacası Kabak koyu, doğa severler ve dünyaca üne sahip Türk sahil şeridinin güzelliğini ve sükunetini yaşamak isteyenler için mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir yerdir. Dalaman Kabak koyu transfer servislerimiz ile bölgedeki her konuma ulaşın.

Kabak koyunu sınırları içinde bulunduran Uzunyurt köyü, çevredeki dağların ve ormanların muhteşem manzarasına sahip doğal konumuyla tanınan, dünyaca ünlü doğa otellerine ev sahipliği yapan bir yerdir. Fethiye Uzunyurt’un ana cazibe merkezlerinden biri, köyden arabayla kısa bir mesafede bulunan dar bir kanyon olan Saklıkent Boğazı’dır. Ziyaretçiler, kristal berraklığında sulara ve çarpıcı kaya oluşumlarına ev sahipliği yapan vadide yürüyüş yapabilir. Bölgedeki bir diğer popüler aktivite ise kıyı şeridinin ve dağların nefes kesen manzaralarını sunan, Ölüdeniz bölgesinde yapılan yamaç paraşütüdür. Fethiye’deki pek çok tur operatörü, tipik olarak bir dağın tepesinden fırlatma ve aşağıdaki plaja süzülmeyi içeren yamaç paraşütü deneyimleri sunuyor. Açık hava etkinliklerine ek olarak Fethiye Uzunyurt, leziz Türk yemekleri sunan birçok geleneksel restoran ve kafeye ev sahipliği yapmaktadır. Köyde ayrıca ziyaretçilerin yerel el sanatlarına, taze ürünlere ve diğer ürünlere göz atabilecekleri haftalık bir pazar vardır. Dalaman Kabak koyu transfer ile bu güzelliklere ulaşın.

Dalaman Kabak koyu transfer
Dalaman Kabak koyu transfer

Vip Volkswagen Crafter

Bir Volkswagen Crafter VIP transferi, tipik olarak, transfer için araç olarak bir Volkswagen Crafter minibüs kullanan bir lüks veya özel ulaşım hizmetini ifade eder. Crafter, yolcular için konforlu ve şık bir ulaşım modu sağlamak için deri koltuklar, üst düzey ses sistemleri ve diğer lüks özellikler gibi birinci sınıf olanaklarla donatılabilir. VIP transferler genellikle daha üst düzeyde hizmet ve konforun istendiği özel etkinlikler, kurumsal seyahatler veya havalimanı ulaşımı için kullanılmaktadır. Volkswagen Crafter, geniş iç hacmi, çok yönlü oturma düzeni ve modern tasarımı sayesinde VIP transferler için popüler bir seçimdir. Geniş kapasiteli Crafter araçları ile Dalaman Kabak koyu transfer yolculuklarınız daha konforlu. Dalaman Ölüdeniz transfer.

Call Now Button